Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, februari 26, 2009

Vårvissen

Jag känner att det har varit lite mycket de senaste veckorna. Är trött, grinig och kraftlös. Tar därför bloggpaus över helgen. Vi höres. Lämnar er med Finlands Melodifestival bidrag 2007. Känns lite så nu

tisdag, februari 24, 2009

Legacy of kings, forever to survive

Har spenderat delar av min arbetsdag med att följa bevakningen av den kungliga förlovningen. Det är första gången jag kan minnas att vi haft en sådan bevakning angående en positiv nyhet. Jag skojade med min kollega om att "blir det inte förlovning nu blev det statskupp". Vi slipper statskuppen. Victoria var så söt på presskonferensen-hon så verkligen tokkär ut. Kom på mg själv med att längta efter Ravenlord.

Nåväl-Ljudet av ett hårdrockshjärta gratulerar iaf Victoria och Daniel Westling med låten "Legacy of kings" med Hammerfall

måndag, februari 23, 2009

Grattis Pappa

Idag har varit en vanlig effektiv dag på jobbet. Den gick ganska snabbt och det allra skönaste var att det fortfarande var ljust när jag gick hem. Jag gillar snön och vintern som har kommit men det finns ändå en känsla av att våren är på gång. Ravenlord var dock mindre nöjd och kommenterade "Ska jag cykla till jobbet i vispgrädde?"

Idag är det högtidsdag igen. Både John Norum, gitarrist i Europe, och min pappa fyller år. Ni som gillar John Norum har en mycket välskriven artikel här och min pappa har jag ringt eftersom han är hemma i Skåne några dagar. Som veckans måndagsmetal har jag valt Europes "The final countdown", en av de få hårdrockslåtar jag vet att min pappa gillar och John Norum spelar (tror dock det är Kee Marcello som spelar här-men det är inte lätt att identifiera folk under de frisyrerna;))