Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 06, 2010

Remixad helg;)

Det har hänt en del de här dagarna så när det varit läget att sätta sig sig ner och blogga har jag varit så trött att chansen att jag skulle lyckas skriva något läsbart varit försumbar. Var på återbesök hos veterinären med Ozzy och han har en öron-inflammation så nu är det antibiotika-droppar som gäller. Känns skönt för min veterinär ser verkligen til latt blir bra och följer upp. Han har gått ur min fanclub till följd av detta men jag tror att när kuren är klar kommer vi hitta tillbaks till varandra. Här kommer en låt om hur det måste kännas för honom just nu.Jag trodde det skulle bli Ravenlord-mys hela helgen men det blev lite vanttumme-syndrom denna helgen. Vi fick iaf några timmars mys denna helg-han åkte upp för han ville ses och jag hade inte lust att kasta bort tiden med att sura över att det inte blev mer. Dessutom så är vi båda på annat håll i huvudet och jag sade att jag inte är världens roligaste flickvän men han tyckte det var förståligt och vi var båda lite frånvarande. Vi gjorde upp att vi ses nästa helg. Han är grym så tillvida att han fattar att jag är lite bunden nu när Ozzy behöver medicin. Dessutom avgudar Lucifer honom och hoppar nu upp i knät så fort han sätter sig i soffan.

Det blev inte so mjag tänkt mig denna helg men jag tror att det blir bra ändå. Funderade på vad som verkligen skulle göra mig glad och jag kom fram till att det är en tillfixad lägenhet och att gå till gymmet. Så det är vad jag tänker ägna mig åt.

onsdag, mars 03, 2010

Dubbel

Är lite dubbel just nu-det har varit en hel del pyssel. Förlorade bland annat min plånbok i hegen så jag har gjort mitt livs första anmälan till polisen. Tack och lov hade jag inte särskilt mycket av värde i den men principen. Är realistisk och har ställt in mig på att den inte kommer tillbaka men hoppet är det sista som överger människan.

Dubbelheten är att jag å ena sidan känner mig mer lustfylld av det bättre vädret, å andra sidan blir jag vårtrött. På inte sätt deprimerad men trött. En del av mig vill ha så lite som möjligt inbokat, en annan del vill hitta på saker och bjuda hem folk. Kommande helg kommer spendera med Ravenlord och hans sällskap kommer göra mig gott. Hoppas smittas av hans lugn-han är killen som, om en meterorit slog ner utanför hans fönster mitt i natten, skulle öppna fönstret, titta på kratern, muttra "Oh fy j*drar" och sedan gå och lägga sig igen.

Två sköna saker hände idag. Det ena är att min dator krånglade men jag löste det utan att att behöva ringa någon och be om hjälp-det andra är att jag hittade min sedan länge saknade nagelfil. En liten struntsak i mångas ögon men skönt att ha återfunnit den.

måndag, mars 01, 2010

Slitigt nattjobb

Jag jobbade natt igår. Borde kanske inte gjort det för helgen har inneburit en hel del oflyt. Under söndagsnatten kulminerade det och allt som kunde gå fel gjorde det. Delvis kan det kanske förklaras med att jag är ovan med nattarbetet men inte helt. Lägg till att jag inte fått sovaså förstår ni. Jag tog mig i alla fall till yogan och det ångrar jag inte.

Veckans måndags-metal är rykande färskoch ger er smakprov från Sabatons kommande skiva "Coat of arms" samt turnédatum för 2010. SJälv spetsar jag in mig på 27/11 i Stockholm om inget oväntat inträffar.