Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 24, 2008

Streets of fire

En ledig dag och jag använde den till att åka stan runt och sätta upp affischer åt bandet. Det kan låta som tortyr men det var riktigt skönt att se det vårpigga Stockholm. Hittade dessutom tre kul skivbutiker-Sound Pollution, Record Hunter och Repulsive Records. De och Carlings är mina hjältar idag:) Jag är en nöjd tjej-med trötta fötter. Idag var det kul att tillhöra ett street-team så vad passar bättre än The Poodles "Streets of fire"Passade att köpa ny mascara på Body Shop. Det visade sig var försöksdjurens dag idag. Är kluven till detta för å ena sidan anser jag att man bör begränsa antalet djurförsök och använda andra metoder, å andra sidan ahr jag utfört dem själv (beteendestudier på spigg) och som jag ser det är den typen av försök svåra att ersätta. Jag vill därför hylla de spiggar som gav sina kroppar för att jag skulle få min examen med Nightwish "A return to the sea"

onsdag, april 23, 2008

Gitarrist-återvinning

Så var det färdigt:) Pontus Norgren i the Poodles ersätter Stefan Elmgren i Hammerfall. Kul att det iaf uppmärksammas av de större tidningarna. Kan det ha att göra med en viss skönsjungade f.d. Mora-rockers körledarskap?

Har inte helt vant mig vid kombinationen men ibland är de oväntade kombinationerna de bästa. Lycka till, Pontus säger jag:)

tisdag, april 22, 2008

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av "Det Mörka hotet" och då säger man ju inte nej.

Tre namn jag går under: Anna, CrimsonAnna och Spigg-Anna.
(Jag gjorde mitt examensarbete på storspiggs-hormoner)

Tre saker jag verkligen vill ha: sinnesfrid, färdigfixad lägenhet och chansen att få sjunga med Hammerfall

Tre hemsidor jag besöker frekvent: www.ekoladan.se, www.savageheart.nu, www.hedgehog.se
Tre saker jag har på mig: mörkröda glasögon, Nightwish-tshirt och svarta strumpor (ja jag har ett par jeans däremellan)

Tre sanningar: Ingen kan få dig att känna dig mindervärdig utan ditt samtycke, skönheten finns i betraktarens ögon och det finns ingen absolut sanning;)

måndag, april 21, 2008

En sten från bröstet

Ja, iaf halvvägs. Hade ett viktigt samtal jag skulle ringa idag. Gick upp tidigare för att fixa detta. Det ordnade sig så nu har jag ett gott hopp om att allting löser sig. Ska få hjälp med min stora bautasten, min deklaration (har haft en sejour med F-skattsedel) och det var det samtalet gällde. Troll spricker i solen sägs det, och det har tagit mer energi att oroa sig än att faktiskt ringa.

söndag, april 20, 2008

Hearts on fire

Det kändes ganska givet att Joacim Cans skulle göra "Hearts on fire" i gårdagens "Körslaget". Trodde det var en ganska rakt-på en enkel låt som man inte kan göra så mycket av förutom att lägga p fler röster. Men ack så fel jag hade! Döm själva!