Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 24, 2008

Streets of fire

En ledig dag och jag använde den till att åka stan runt och sätta upp affischer åt bandet. Det kan låta som tortyr men det var riktigt skönt att se det vårpigga Stockholm. Hittade dessutom tre kul skivbutiker-Sound Pollution, Record Hunter och Repulsive Records. De och Carlings är mina hjältar idag:) Jag är en nöjd tjej-med trötta fötter. Idag var det kul att tillhöra ett street-team så vad passar bättre än The Poodles "Streets of fire"Passade att köpa ny mascara på Body Shop. Det visade sig var försöksdjurens dag idag. Är kluven till detta för å ena sidan anser jag att man bör begränsa antalet djurförsök och använda andra metoder, å andra sidan ahr jag utfört dem själv (beteendestudier på spigg) och som jag ser det är den typen av försök svåra att ersätta. Jag vill därför hylla de spiggar som gav sina kroppar för att jag skulle få min examen med Nightwish "A return to the sea"

1 kommentar:

Det Mörka Hotet sa...

Bra jobbat och skön musik!

Jag är helt emot djurförsök på smink och dylikt, samtidigt så tror jag att man är ytterst tacksam för nödvändiga djurförsök när man behöver medicin.