Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 27, 2012

Julen för mig

Julafton har förflutit. Jag var ganska trött och vissen dagen före men när jag stod och slängde ihop mig julsallad så kom den. Resten av julen firades i fint sällskap med min familj. Det blev det fina avbrott i vardagen som julen kan och ska vara.

 

 Dagarna efter har dock varit tunga och ikväll hämtar jag kraft för morgondagens begravning. Det har varit tungt, som att sorgen exploderat i kroppen. Hoppas på att den kommer att släppa. Är iaf ledig nu i 6 dagar. Hoppas på att det blir de första raderna i ett nytt, förhoppningsvis lugnare och gladare kapitel i mitt liv.

måndag, december 24, 2012

Happy Christmas (War is over)Nu är det julafton. Det blir julmusik med 3 av 4 medlemmar ur Northern Kings som sjunger "Happy Christmas (War is over). Det är också min förhoppning för det kommande året. Att kriget är slut.

söndag, december 23, 2012

4:e Advent

Lite fram och tillbaka i känslorna idag, men det är så det är. I mixen av avkoppling och saknad så har jag ändå hunnit med att fixa julmaten. Just nu sitter jag och lyssnar på P2:s Uppesittarkväll och njuter av Rickard Söderbergs röst.

Glad 4:e Advent