Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 29, 2008

Början

En skön början på veckan. Hade mysig filmkväll igår och det var mysigt. Jobbade på som vanligt. Passade på att handla innan jobbet så att jag kan röra ihop en blomkåls- och morotssoppa imorgon. Börjar bli dags att laga mer mat och frysa in-förråden tryter. Jobbet gick bra. Har fått en öppning som kanske ger mig möjlighet att jobba lite lite mindre helg med bibehållen lön men måste fundera lite. Vore ju på sätt och vis skönt.

Har förövrigt talat med vänner vars hjärtan fått sig en törn ikväll, tröstat de som behövde och fått ett väldigt fint förtroende som jag inte tänker gå in närmare på. Hoppas bara att de förstår att jag finns där för dem. Jag ska göra vad jag kan för att finnas där.
Dagens måndags-metal blir Lauren Harris-"Your Turn". På sätt och vis speglar den dagens tema-för även om den inte handlar om vänskap och stöd precis, så har de personerna jag stöttade idag stöttat i svåra tider. Så nu CrimsonAnna, är det din tur att ta hand om dem. Dessutom tyckte jag det kunde vara trevligt med en engelska som omväxling till alla svenska och finska män. Föll handlöst för denna låten när jag hörde henne på Ullevi i somras.

4 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

En vän som du skulle många behöva!

Gbgmamman sa...

Vad är man utan vänner? Du verkar vara en bra vän! :D

Anonym sa...

håller med föregående talare, du verkar vara en riktigt fin vän! =) och en jäkel på att laga mat, inga tankar på att starta mat-blogg med recept för fantasilösa kokerskor?! =P

Hannele på Hisingen sa...

Blomkåls- och morotssoppa låter gott, protein behöver jag också för att inte bli hungrig.