Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 12, 2007

Wish I had an angel



Hittade de här på stan igår och blev tokförälskad. Svarta änglavingar som krokar. Skulle matcha mina svarta rosor i hallen fint. Blir ju ett år äldre snart så de får hamna på önskelistan.


bilde från www.inreda.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

aikido har jag faktiskt provat på för länge sedan. det var dock ingenting för mig, inte vid den tidpunkten iaf. våra kläder ser lite annorlunda ut, mer traditionella än aikidons brallor, som ju är lite "kjol"-aktiga. =) vår dräkt heter Do Bok, har tyvärr ingen egen än, men har betalat för en och går i väntans tider... kom snart!!

potatis-idén skall jag absolut prova. låter ju lite vettigt. men, kolhydratsuget, är det vad man förväxlar med att vara sötsugen då? snabb energi alltså?

apropå din undran om ljuslyktorna, det har jag glömt bort att svara på. jag hittade de på Rusta för 169 kr styck. de är ganska stora ljuslyktor i svart "look-alike-smide" med glasfönster i sidorna. uppe på "taket" på alla fyra sidor finns en sträng med solceller, snyggt integrerade i övrig design. inuti finns ett (plast?) stearinljus. solcellerna laddar ett batteri om dagen, och på kvällen slår den om automatiskt så att det vita ljuset börjar lysa, alltså hela vita ljuset och inte veken. ljuset är dessutom fladdrigt, så det ser väldigt fint och äkta ut. jag gillar dem jättemycket!

Det Mörka Hotet sa...

Då MÅSTE du gilla min mörka mundering - då jag tillhör The Dark Force!


DMH