Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, december 15, 2008

Te-bord

Har förverkligat en dröm idag inredningsmässigt idag och investerat i ett marockanskt te-bord. Tycker de är så mysiga och det kommer väl till pass på söndagens glögg. Bild kommer när lugnet kommer efter jul.
Har varit effektiv på jobbet och dessutom kommit ovanligt bra överens med en kollega som jag inte har tipp-topp kemi med. Skönt:)

Lite komiskt dessutom hur ont blod "Dansbandskampen" kan väcka. Hittade den här bloggen och det var riktigt festlig läsning-och folk säger att vi hårdrockare tar vår musik på blodigt allvar. Jag är fascinerad

Kvällens måndagsmetal blir en klassiker som är odödlig. "Holy Diver" med Dio

4 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Ja, så'na där te-bord är kanonfina och brukar finnas i hela den muslimska världen - nästan.

Ha, ha: tack för den underbara videon och låten "Holy Diver" är - som tur är - betydligt bättre än videon. Men, videon var säkert helt rätt då den gjordes! :-)

Wånkan sa...

En okunnig Wånkan vet inte ens hur ett sånt bord ser ut... så jag ser fram emot bilden = )

Gbgmamman sa...

Jag tror at jag vet vad det är för bord (men det får jag se när bilden kommer) men isåfall så förstår jag att du investerat i ett! Mycket mysiga. Men OJ, vilken blogg du hittade, orkade inte plöja igenom all text, men skrattade lite åt de upprörda känslorna. Det finns alltid folk som känne roch tycker, oavsett vad det är för musikstil, och det tycker jag är bra.. Ha en trevlig kväll! :D

Anonym sa...

marockanskt tebord låter spännande! =) Ja, dom är goa, men Elvis är goast! :D

Ha en fin kväll!