Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, juli 26, 2012

Fallen in war, still brothers in arms

Jag har haft känslan av att jag kanske hade någon på G som kunde få mitt hårdrockshjärta att slå lite extra, men att Universum var emot oss. Universum är starkast, skimret har inte fastnat på mig.

Som Humphrey Bogart sade i "Casablanca", "I think this is the beginning of a wonderful friendship" men jag känner ändå en saknad över vad som kunde ha blivit. Han hade stor potential att bli en bra Mr Crimson. Han har en enkelhet i sin personlighet, en förmåga att acceptera som jag uppskattar. Vi kan prata om allt (det sade han också är något han uppskattar hos mig). Jag har tidigare varit sådan att jag lätt överanpassar mig till den som intresserar mig, men med honom kändes det som att de sidor han släppte fram hos mig var sådana som jag redan har, och som jag skulle må bra av i längden.

Har tappat lite tron och sugen på kärleken-jag tror att måste tänka igenom rätt mycket innan jag kan komma igen. Kommer att återkomma till detta i senare inlägg. Ironiskt nog beskriver ett av hans favoritcitat hur jag känner för de flesta grabbar jag träffar (och speciellt de som flirtar med mig när jag är ute)
"They are the knights of summer. And winter is coming"
Något som återkom i våra samtal var krigartemat (vi älskar fantasy och historia, och han jobbar till och med som det) så dagens låt blir "Lament for soldier glory" Sjungen av israeliska bandet Desert, förstärkta med Joakim Brodén från Sabaton.

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Åh, Casablanca - vilken underbar film!

CrimsonAnna sa...

@Queen-har inte sett den ännu, men citatet är odödligt och helt underbart.

Wånkan sa...

Tron på kärlek ska man aldrig ge upp det är som oftast när man slutat leta som den står där framför en = )

Var nära själv att ge upp efter alla nitlotter man dragit och när man passerade 30 så kändes det ju ännu mer 'hopplöst' med tanke på alla omkring en som redan levde deras familjeidyller.

Men sen så tack vare bild på en spindel på en dejtingsajt där jag mer elle rmindre skällde ut den som lagt ut den för att det borde vara varningstexter på sånna bilder så träffade jag min B och nu 5,5 år senare så är vi fortfarande lyckliga = )

CrimsonAnna sa...

@Wånkan-en eloge för att du har lagt till ordet "oftast" i det slitna uttrycket. För några månader sedan fick jag krypningar av det men du nyanserade det bra.

Det är historier som din och B:s vi skulle behöva höra oftare. Nu har jag tur som har vänner som aldrig skulle säga något nedlåtande pga att jag är singel, samt ljuvliga par som inte glömt mig trots att de själva bildat familj<3