Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, februari 06, 2009

Lend me your ears

Mina katter var till veterinären igår för vaccination. Det blev dock mer jobb än så då det visade sig att de lider av öronskabb och -inflammation. Det blev en jobbig kväll både för katterna och mig. Kände mig som världens uslaste matte eftersom mina katter blivit sjuka och jag har inte förstått det. Min veterinär var dock mkt medkännande och sade att "Så ska du inte tänka". När vi pratade om hur det varit förut och att vaccinationer och dylikt kanske inte skötts tipptopp så sa hon att-"Nu har de kommit till någon som är snäll". Det är säkert sant, men det skar i hjärtat att se min lille Ozzy titta upp ur buren med dregel rinnande ur munnen (det blir så av lugnande) och blicken sa "Vad har ni gjort och vad gör jag här?" De har piggnat till efter veterinärbesöket fysiskt men jag märker att de är lite omtumlade. Trots den tunga dagen igår är jag glad att det upptäcktes så de kan få hjälp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

nej så ska du inte tänka! två katter kan inte ha det bättre än hos dig. =) (eller hos lindalarven, ni är nog de bästa djurvänner jag vet^^)

Anonym sa...

Jobbigt.. Hur fick de skabben? Är de utekatter?
Camelot är inte vaccinerad, men han har aldrig satt sin fot utanför dörren.

Gbgmamman sa...

Saker händer trots att man gör allt man ska. Känn ingen skuld, det är inte ditt fel. Jag tycker att det verkar som om du är en underbar kattmamma! Kramar!