Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, februari 04, 2009

Pyssel-onsdag

Dagen har bestått av praktiskt pyssel. Har städat och plockat hemma. Har kommit fram till att jag just nu är sugen på lite färre prylar och mer rymd. Kommer berätta mer senare och kanske visa lite bilder. Har dessutom lyssnat på Sabatons "Metalizer" och till min stora förtjusning upptäckt att de gjort en låt om "Sagan om Ringen". Mycket njutbart. Hade också tvättstugan vilket just idag tröttade ut mig fullständigt.

Mindre njutbart är brottningsmatchen mellan mig och Ozzy eftersom hans klor var långa och sylvassa. Det är ju vaccination imorgon. Han är en klok och fridsam kisse som inte vill göra någon illa och därför ålar han sig ur mitt grepp hellre än att bitas och rivas-fick dock ett rivsår när den hala rackaren försökte. Nu har han iaf fina klor och imorgon kommer vi vara vänner igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hello? Lyssnar du på annat än bara powermetal? Typ death? black? eller annat. Nyfiken.

Wånkan sa...

Igår gick Sabaton varmt här på jobbet. Skönt att man har en förstående kollega = )

Anonym sa...

tack :) hoppas du får upp din flagga också, den är säkert jättefin! :)

Frida M sa...

jag tänker varje dag att jag ska göra mig av med prylar för att få lite space här hemma, men sen får jag aldrig riktigt tummen ur!

Gbgmamman sa...

Jag gjorde mig av med 60% av alla våra prylar när vi flyttade. Känns underbart att inte ha en massa saker överallt. Space=lättstädat! :D Hoppas att vaccinationen gick smärtfritt!

carra sa...

Men vad ÄR det med katter och kloklippande! *asg* Da King låter som monstret i Svarta lagunen när jag ska klippa hans klor, ögonen är kolsvarta och han kämpar som besatt för att ta sig loss. Jag säger åt honom att inte vara fjantig, det gör ju inte ens ont, varpå jag får det Onda Kattögat... då vet man att man ligger risigt till! :) Men oftast går jag segrande ur striden.
Kram,
Carra