Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 24, 2008

From time of famine to days of feast

Lön och visst, det hade varit fint med lite mer, men nu har jag mat, jag har balsam och jag har nya skor. På tisdag kommer en ekolåda och jag har dessutom gjort en vecko-matsedel (bit på den) så jag känner mig ganska rik.

Såg Nightwish live-dvd "End of an era" ikväll. På slutet var jag nära tårar för jag vet vad Tuomas gjorde efter den spelningen (Tarjas sista) och det syntes på honom att han också visste. Märkligt, på två år har fyra av mina favoritband bytt medlemmar. Lägger in vackra "Ever dream" för det är den som ligger närmast min sinnesstämning nu. Notera hur rörd Tuomas är över publikens respons.
Och det är Tuomas Holopainen som bidragit med rubriken från låten "Beauty and the beast"

2 kommentarer:

Morrica sa...

Visst är hon (eller var, vem vet, hon har kanske ändrat sig med tiden?) en diva, men hon är en storslagen diva, Tarja. Tack för en vacker video. Säg, vad tycker du om det nya Nightwish? Det har ju blivit ett rätt annorlunda band nu med den nya sångerskan.

Anonym sa...

Wihoooo!!! Då MÅSTE du säga till och höra av dig, så vi kan ses!!!! Vad ska du göra här i Trollhättan? =) Nyfiken ju!
Puss å kram