Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, maj 19, 2008

Glädjedödare!

Tydligen har grannarna till Gröna Lund klagat igen och vill begränsa antalet konserter. För er som inte bor i Stockholm så kan jag säga att grannara till Grönan klagar varje år. Är det inte Fritt Fall så är det konserterna. För mig som varit på konsert på Grönan sen jag var liten och tycker det är en av de skönaste scenerna Stockholm har så tycker det vore synd om staden viker sig och låter de här glädjedödarna får sin vilja igenom. Det är ju inte som att de boende inte visste vad de gav sig in på när de bosatte sig (Grönan är över 100 år). Kan inte förstå att man ens vill bo på Djurgården så mycket människor som är där och firar studenter, födelsedagar, Pripps Blå, livet osv. Kanske borde stockholm stad köpa ut samtliga privatobende på Djurgården co hdeklarera att det tillhör oss alla, stockholmare och turister.

3 kommentarer:

Wånkan sa...

Ja det är rätt irriterande att det ska klagas.... för som du säger grönan har funnits där innan dom!
Man vet väl ändå vad man ger sig in på. Och man har nog inga problem med ljudet om man själv är på grönan men om man är hemma och hör andra har skoj så ska det väl klagas!

Gbgmamman sa...

Håller med dig fullständigt, det kan ju inte varit en direkt överaskning att det blir ljud från en nöjespark. Tycker de som klagar kan flytta på sig!!

Anonym sa...

Hoppas In Flames spelar grannarna ur husen! Be there or be #. =)