Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, december 16, 2012

Vintermys

Halva helgen är kvar och jag har redan gjort allt på min lista i senaste inlägget utom att plocka hemma. Den viktiga saken förflöt utan problem. Det är mycket att göra nu, men jag tror att det ska gå om jag tar det en bit i taget, och pausar ibland.

Igår blev en sådan dag. När mitt viktiga jobb var gjort så åkte jag in till stan och gick på Stikkinikki. Tyvärr var pistage och cocossorbeten slut men pepparkaks- och saffransglassen var inte dum den heller. Jag måste ha framstått som en galning för en del av de förbipasserande som stod och käkade glass i snöovädret men gott var det.


Gled vidare och hälsade på Darth som jobbar i närheten. Hann inte hänga så länge där så gick brandlarmet och alla ombads lämna byggnaden. Så vi fann oss själva stående utanför tills vi fick signal att gå in igen. Det var tydligen rökutveckling (vi såg ingenting) men brandkåren skötte det snabbt och ingen panik utbröt.  Tvärtom, jag såg främlingar hjälpa till att bära barnvagnar nerför de avstängda rulltrapporna.

Hängde en stund till hos Darth och det var skönt att umgås med egna vänner och någon som inte lade huvudet på sned och bara pratar begravning. Missförstå mig rätt, det är fint när människor bryr sig men det blir lite jobbigt. Precis det mesta ansvarsfulla man gör, behöver jag vila från sådant också.

Jag avslutade med att gå till Lush och The Body Shop och fylla på mina förråd. Jag fick min Angel's delight tvål, en personlig jultradition jag har, en bubbelbit med lugnande doft och badbomben So White (okonventionellt bad för en hårdrockare). Fick en bit tvål på köpet med det passande namnet rock star. Nu ligger allt under kupan i mitt badrum som ni ser på bilden ovan. På Body Shop blev det årets första julklapp och ett kroppssmör med vaniljdoft så nu slipper jag min torra kliande vinterhud.

Det var en skön dag att få känna lite vintermys :)

4 kommentarer:

Spader Ess sa...

Min egen favorit av Lush:s badbomber är Phoenix Rising. :-)

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess-Det är en av mina favoriter också men nu passade jag på att köpa de produkter som bara finns över julen:)

Liie sa...

sv: Jättekul att du är med och tävlar om en värmevän från Cochise Design i dagens lucka!

CrimsonAnna sa...

@Liie-det är lite krydda att vara med i utlottningen :)