Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, november 14, 2012

I huvudet på ett hårdrockshjärta ;)

Ni vet den där känslan när du tror att en bok/tv-serie/tidning har vissnat och inte ger dig någon inspiration längre och så...POW! Så kommer ett nytt kapitel/avsnitt/nummer och ger dig antingen så mycket inspiration att du rusar ut och både startar och slutför ett projekt, eller så sitter du där med positiva tankefrön i huvudet och en varm känsla i magen.

Det var det senare som hände mig när jag läste inlägget om att fortsätta hos Harmoni i hemmet. Hon skriver om att vara en röst mot strömmen och om hur hon tackade nej till att vara reklampelare och försäljare till en massageväst som på många sätt var motsatsen till det hon och bloggen står för.

Hennes inlägg ligger ganska nära tankar jag har just nu, både kring materiella saker och livet. Vad jag ska tacka ja och tacka nej till. Det är lite i rörelse nu, sedan Hagbards vänskap tog slut, och samtidigt så verkar det som att jag har något nytt på gång. Så mina tankar handlar nu om vad jag vill ha i mitt hem och mitt liv, när nu Hagbard så att säga röjde plats på en hylla.

Så-the road goes ever on=)

4 kommentarer:

Linn sa...

Ut med det gamla, in med det nya :-) Det är välbehövligt att låta förändringens vindar blåsa ibland och att verkligen ta sig till att fundera över vad (och vilka...) man egentligen vill ha i sitt liv.

Jag sitter här och tänker på våren när jag har läst ditt inlägg. Vårvindar friska och någon slag fräschör...

CrimsonAnna sa...

@Linn-det var en spännande tolkning av mitt inlägg. I mina tankar handlar det om att enbart ha innehåll i mitt liv som jag känner berikar det. Jag inte inte hur mycket feng shui du har läst, men en av stöttepelarna där är att inte ha så mycket i ditt liv att det inte finns utrymme för det nya.

Queen of Kammebornia sa...

Det är viktigt att vara medveten om alla val man kan göra. Allt man kan tacka ja eller nej till. Jag tror du känner vad som är rätt för dig, du är en klok tjej! Kraaam och värme till dig!

CrimsonAnna sa...

@Queen-tack så mycket:) Din blogg är en av dem som har inspirerat mig mycket i mina tankar. Jag hoppas på fortsatt goda förbindelser mellan Kammebornia och The crimson realm:)