Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 01, 2012

Sista jobbdagen slut

Två tuffa dagar på jobbet. Fullt ös medvetslös och energikrävande. Men jag tog mig igenom dem och nu har jag en helg framför mig. Det är 1:a september. Min andra favoritårstid är här. Som Tomteboanna skriver så klokt, längtan efter förändring blir stor på hösten. Jag hoppas att det blir så. Men nu ska jag njuta av att jag orkade med den här dagen. Den har legat som en sten i skon länge. Min längtan och mitt prat om förändring och att vi går in i nystartens tid till trots, så tänker jag ge mig själv en klapp på axeln i form av en nostalgikick. Songen "She's got the power" från TV-serien "Jem and the holograms", en serie jag och min bästis såg när jag var liten och jag kan se hur den har påverkat min smak. Passande för denna blogg så handlade den om två kvinnliga band som konkurrerade. Ironiskt nog så var det de "onda" tjejerna som var rockigare. Undrar vad mitt 6-åriga jag skulle säga om att jag blev hårdrockare?

2 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Kramar och kraft till dig i höstsolen!

CrimsonAnna sa...

@Queen-tack. Känns lite lugnare och skönare nu. Imorgon ska jag ut i höstsolen på vikingamarknad. Nästa arbetsvecka blir också lugnare.