Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juli 29, 2012

Te-fix hemma


Kan först av allt meddela att jag hälsade på mormor igår och det är hopp om livet. Känner mig mer hoppfull än jag gjorde tidigare i veckan. Tack ni som önskat god bättring!

Gjorde verklighet av ett projekt jag har planerat ett tag igår. Jag har satt plastfickor på mina teburkar så att jag inte behöver tejpa och hålla på när jag vill se vilken sort det är i burken. Nu klipper jag helt enkelt ut sortens namn och sticker in i plastfickan. Fickorna har jag fäst med häftkuddar. Att jag valde röda fickor är för att de ska stå i mitt kök, som ligger i kärlekshörnet av lägenheten enligt feng shui.

Fickorna jag har använt är sådana som kortspelare (Magic th gathering, Yu-Gi-Oh! osv.) använder för att skydda sina spelkort och kan köpas t.ex. här.


8 kommentarer:

Månstråle sa...

Oh, du är inne på feng shui...:) Spännande...Bodde i ett så knepigt hus innan, med flera ingångar och med vinklar och vrår så jag fick aldrig till det där riktigt med baguan...:(
Sv: Jag använder mest citronmeliss till te för den goda smakens skull, men har hört att det även är lätt rogivande och bra mot nedstämdhet samt stärkande för hjärtat...har för mig det även har antibakteriella egenskaper.

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-då är jag med. Jag är lite inne på feng shui. Har märkt att det fungerar. Har dock mycket kvar att genomföra och lära.

Wånkan sa...

Skönt att höra att mormor mår bättre.

Så jobbigt när ens nära och kära råkar ut för ngt.

CrimsonAnna sa...

@Wånkan-tack igen för sympatin:) Jag tycker inte att man kan tacka nog när människor bryr sig, speciellt inte människor utanför den närmaste kretsen. Jag fortsätter att vara hoppfull.

Grimgoth sa...

sv:
Tack det var snällt sagt.
Börjat med detta på kul bara så vi får se vad som händer. :)

CrimsonAnna sa...

@Grimgoth-kör hårt!

Linn sa...

Smart grej! Har samma problem med alla teburkar och -påsar som dräller omkring.

CrimsonAnna sa...

@Linn-påsarna är nästa projekt. Jag dricker dock mest lösvikts-te och provar gärna nya sorter.