Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, maj 27, 2012

Hemma igen-1 år äldre


Hemma igen ifrån Värmlands-helgen som har bjudit på skratt, acceptans, värme och vänskap, ny och gammal. Värdinnan var minst lika Sabaton-tokig som jag och en stolt Sweden Rock-veteran så det var roligt. Vädret har varit fanstastiskt och jag har lyckats skaffa mig en rejäl t-shirtbränna. Det har varit skönt-att få bryta av lite.

Idag är iaf min 31:a födelsedag. Större delen av den har tillbringats på resande fot och framåt kvällen så fick jag jobbiga saker och negativ energi hivad över mig. Men resten av kvällen tänker jag ta vara på.

Jag avslutar med en låt vi spelade på hårdrocksfesten igår. Den passar mig bra just nu.

4 kommentarer:

Grimgoth sa...

Grattis i efterskott.

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint det är med vänner, jag är så glad att du haft en bra helg. Varför ska man få svarta saker hivade över sig titt som tätt, det undrar jag...
Hoppas du får en fin vecka!

CrimsonAnna sa...

@Grimgoth-tack som f*n!

@Queen-det undrar jag också. Jag har haft en hel del av det i mitt liv och har tänkt att kanske kan det bli några goda år nu. Men men, som Bon Jovi sjöng "Tuesday just might go my way..."

Wånkan sa...

Grattis i efterskott!