Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, november 15, 2011

Om att uttrycka sig-kanske skulle lära mig det.

Insikt-det är inte en bra idé att blogga om saker du inte gillar när blodsockret är lågt. Det gjorde jag nyligen och resultatet blev att jag trampade en annan bloggare på tårna och bröt mot min egen princip-att ha en positiv blogg . Har bett den berörda bloggaren om ursäkt, samt strukit olyckliga formuleringar. Låter dock inlägget stå kvar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trampar folk på tårna hela tiden. Om du skulle läsa min blogg skulle du säkert känna dig trampad på tårna, eftersom jag, tvärtemot dig försöker att kritisera det som gnager mig lika mycket som jag vill lyfta fram det positiva.

Eftersom världen är så bra och så sjukt dålig. Båda två samtidit liksom. Komplext.

MEN. Det är väl ok att tycka olika? Och ibland är man inte så olika som man tror, det beror bara vilken ingång man har till saker och situationer.

Därför gillar jag även när folk inte stryker mig medhårs. Då får vi diskussion och då blir det roligt.

Du skriver mycket om heminredning. Något jag just kritiserat i min blogg. Men jag gillar ändå din blogg. Den är som mysig.

Keep up :)

CrimsonAnna sa...

Jag ändrar när folk känner sig trampade på tårna, talar om det och jag ser en anledning till det. I detta fall ändrade personen den stötande formuleringen.

Tack ska du ha C :) jag tänker köra på, de som vill det käckt och/eller pluttinuttigt får googla sig till en annan sida ;)

Gbgmamman sa...

Allt ordnar sig till slut vet du! Allt är lugnt nu och nu går vi framåt! Positiva och framförallt glada! :) Kram på dig!