Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 19, 2009

Life is waiting for the one who loves to live

Igår släppte Hammerfall sin nya video men då var jag upptagen med att fira fjortonåring. Dessutom följde Ravenlord med hem (trodde inte han skulle hinna det). Han har ansat sitt tidigare rikliga skägg och var supersnygg. Det var trevligt hos fjortonåringen som det brukar vara. Idag har jag varit ledig och kollat in den och det ser bra ut, klassisk Hammerfall-stil med mycket eld och coolt med lite brunt istället för bara det klassiska svarta. Tycker också jag ser en inlevelse i Joacim Cans mimik som jag inte sett på länge. Läckert. Har dessutom i videon kunnat höra mer av texten och den låter bra. Nu ska jag inte snacka mer utan ni får kika själva.

Gymmet idag, tufft som vanligt. Dessutom var alla crosstrainers upptagna så jag fick cykla. Dödligt tråkigt-tur att jag har min mp3. Som helhet ett givande pass dock.

Hade dessutom ett givande samtal med en vän på MSN om att sluta övergrubbla och börja leva. Har nämligen bestämt att idag är en nystart. Känns jätteskönt så veckans måndagsmetal-som också lånat ut rubriken blir-"Victoria's Secret"-med Sonata Arctica

6 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Ok. Nu håller jag med efter att ha tittat på Hammerfalls video. Gôtt tryck i låten!
Den är bra!
Ha det! :D

Anonym sa...

Wow, riktigt häftigt. Den låten blev jag genast förtjust i. Synd bara att jag inte får någon chans att se dom men säg till när deras nya skiva kommer ut.
Ha det bra.

Frida M sa...

Vad härligt att känna sådan förväntan inför ett skivsläpp, det var länge sedan jag var så dedikerad till någon musik!

Wånkan sa...

Ja du en låt med Joacim och Joakim vore nåt !

Har du varit på konsert på Hovet förut? Undra om det är en bra arena för dom att spela på.

Anonym sa...

lycka till med nystarten! grubbla lagom och leva mycket? =)

Anonym sa...

sonata arcticaa! gillar låten skarpt!