Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, december 10, 2008

Vardags-glamour


Ledig dag och jag beslutade mig för att ta mig till IKEA tidigt för att slippa horder av människor som börjat gripas av december-stressen. Jag kom iväg och det var perfekt tid. Det var lagom mycket människor och de flesta är lugna. Unnade mig att sätta mig på caféet först och dricka en cola light och äta en morotskaka. En perfekt start-dessutom känns det som hemma för de har likadana soffor som jag har hemma i caféet. Vidare till köks-avdelningen där jag köpte nya bestick-jag tycker det är lite alvisk Nightwish-känsla på dem. Det blev också två dukar (en vit och en röd) en förpackning doftande värme-ljus (äpple-kanel) och ett snyggt svart ljus. Uppiggande:)

Kikade lite på Nobelfesten när jag var hemma. Japp, inte så metal men ibland så är det skönt med lite klassisk traditionell glamour (förövrigt en av två bal-liknande tillsätllning jag kan tänka mig att närvara på). Har dessutom inspiration inför min glögg den 21:a-mycket att göra inför jul men det ska bara gå!

*Bild från IKEAs hemsida

4 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Låter som ett bra IKEA-besök. Skönt att kunna gå runt o kolla utan att stressas sönder av för mycket folk! :D

Wånkan sa...

Dom var faktiskt väldigt fina för att vara Ikea = )

Det Mörka Hotet sa...

Besticken var toppenfina och det var verkligen lite metal-känsla över dem! :-)

Anonym sa...

Har också de där besticken, himla bra men rostar dessvärre om man kör dem i diskmaskinen ofta. :( Hoppas ni slipper rost på era!