Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, oktober 15, 2008

Förkylningens faser

Det går faser i förkylning har jag upptäckt. Har nu gått igenom fasen då man lägger upp strategin för att bli frisk, fasen då man hasar runt i mysbyxor och lider och har nu nått till fasen när jag är nätt och jämnt frisk, har hasat mig över ytan och fått på mig vanliga kläder-bara det gör att jag känner mig friskare-och det enda jobbiga är att jag är torr i hals och hud. Ska jobba två dagar nu och har sedan ledig helg så det är tack och lov inte den stressigaste perioden i mitt liv. Blev ruggigt glad när jag upptäckte att Hemköp hos mig börjar sälja lösviktste och ett fantastiskt sortiment hade de. Jag berömde personalen och sa att så snart blir jag frisk ska jag prova.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man inte dricka te _när_ man är förkyld? =)

Anonym sa...

Tack vännen... men faktum är att jag inte ens har börjat på mitt jäkla CV... eller personliga brev eg. För meritförteckningen är klar... Usch... hatar det... blä!

Krya på dig gumman!!! Kram milo

Wånkan sa...

Hoppas du mår tillräckligt bra nu för att orka jobba så du inte förtar dig i förtid.

Gbgmamman sa...

Ta det lugnt så du inte blir dålig igen. Apropå te så har vi världens mysigaste tebutik här på gångavstånd. Underbart!

Anonym sa...

(svar) Jag gillar mat med "form". =)

Btw. Du ska nog hoppa över www och skriva http:// när du kommenterar. Länken är död annars. :-/ Ha en fin regnig torsdag!