Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, oktober 16, 2008

Föda under förkylningen

Nej, jag har inte startat en förkylningsblogg (vilken väl snart är den enda tema-blogg som inte finns) men när jag hittade en post om förkylningsmat hos Pre-tequila så var jag ju tvungen att länka. Även om jag inte tryckt i mig motsvarande denna tjejs lista så ändras mina preferenser när jag har snuva. Mycket av det jag vanligen gillar som knapriga saker känns som glaskross i munnen (det är dessutom jättetröttande att tugga surdegsbröd när man är en trött snuvig hårdrockare). På plus ligger mjuka saker-har upptäckt en dragning till vita proteiner när jag är sjuk (vaniljglass, yogurt, tofu, keso) Har försökt att äta hälsosamt med mycket frukt denna gång. Mitt bästa förkylningstips är dock att skaffa en aroma-lampa och elda eterisk eukalyptus- och pepparmintsolja. Funkar bättre och snällare än nässpray.

Ska ta mig iväg till jobbet om en timme. Tack för omtanken, ni som varit rädda att jag ska förta mig men jag kommer ta det lugnt och försiktigt. Kommer meddela kollegorna så de vet var jag är lite långsammare och tröttare än i normalläget. De har varit förstående förr-jag ser ingen anledning till att de inte skulle vara det nu.

4 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Oj, då har jag nog alltid varit lite förkyld då min hjärna är lite långsammare och betydligt segare än andras...!

Anonym sa...

krya på dig!

Anonym sa...

Spännande att jag plötsligt blivit man! Var det för mängden mat jag äter eller vilka grejer jag trycker i mig?

Anonym sa...

Linda är alltså del av pre-tequila:)