Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, februari 13, 2013

Effektiv i The Quests tecken

Har varit på benen idag och varit ruskigt effektiv. Här är vad jag har gjort idag:


  • Haft tvättstugan-t.o.m tvättat duschdraperiet
  • Ringt två viktiga samtal
  • Städat badrummet
  • Packat upp större delen av de grejer jag och pappa hämtade från mormors lägenhet
Har med andra ord jobbat och fixat större delen av tiden. Det var dock skönt att vara igång. Naturligtvis virvlade känslor upp inledningsvis när jag packade upp sakerna från mormor, men när jag diskade och ställde in de vackra glasen så kändes det fint i och med att de passar så bra hos mig. 

Det jag har lärt mig under dagen är följande:

  • Jag var igång hela dagen och det hjälpte mig att orka. Jag satte mig inte ner för länge
  • Att hålla mattiderna hjälpte orken mer än jag hade väntat mig
  • Jag kan använda min tid.
Det är en mycket skön känsla att känna att jag kan använda min tid. Det behövde jag. Enda orosmolnet nu är att jag har en förkylning som verkar vara på väg att bryta ut. Håll tummarna att den far åt skogen.

Jag kunde förövrigt inte hålla tassarna borta från att ändra design i bloggen. Tycker att den här är så häftig och dessutom kände jag idag en fläkt av en ny skön värld.


4 kommentarer:

Månstråle sa...

Verkligen effektiv måste jag säg :) Nu hoppas vi att det inte blir något av den där förkylningen.
Ha en skön helg!

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-Tyvärr blev det ju det =( Önskar dig detsamma

Linn sa...

Nu har du fått mig att fundera...

Jag har kämpat med en envis trötthet ett tag och i samband med min utmattningsdepression blev det tydligt att jag just då inte klarade av att göra för mycket på en och samma dag. Ehh, vem försöker jag lura? Att gå till posten kunde vara fullt tillräckligt. Sen sov jag resten av dagen...

Men nu tror jag att jag är i någon slags övergångsfas. Jag har lärt mig att vila och ta det lugnt, men började under förra veckan misstänka att jag möjligen vilade mig trött.

Det gäller kanske att hålla igång, fast lagom mycket. Aktiviteterna får inte bli en flykt, ett substitut för att låta tankarna ta plats, men visst blir man seg om man inte aktiverar sig...

CrimsonAnna sa...

@Linn-Som du säger, det går att vila sig trött och lagom är bäst. Jag tror på den förnuftigt skrivna "Att göra listan". T.ex. "Idag ska jag gå till posten, diska och städa en byrålåda" Då kan du känna dig nöjd när du har gjort det.