Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, september 28, 2012

Rör om i energierna

Har idag tagit kontroll över en sak som har gnagt på mig länge. Hoppas på att kunna använda min energi till mig själv och mer positiva saker nu. Därav det nya blå-lila färgtemat på bloggen. Gillar den färgkombinationen, och den lite drömska känslan.

Om det ändå vore lika lätt att göra om i verkliga livet som i bloggen, men det är något jag hoppas kunna använda energin. Det känns som läge att "röra om i energierna" som Irene på Harmoni i hemmet tipsar om.


2 kommentarer:

Månstråle sa...

Tack för hjälpen som du alldeles säkert är alldeles ovetande om :)Nu när jag ser dina nya färger här på bloggen så inser jag att det är just den drömska känslan jag vill fånga till min nya hemsida...:) Tack!!!
Sv: Hahaha...jo, jag vet att det inte gått så lång tid sen senaste inlägget, men om man är van vid att skriva ett antal inlägg om dagen så känns det konstigt när man inte skriver alls på några dagar...:)

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-Tack, det var roligt att höra=) Är lite rädd att upplevas som lite hoppig när jag byter tema ofta, men det är bara för att det är kul. Så det känns bra att det hjälpte=)