Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, februari 15, 2009

Under isen

Helgen har bjudit på trivsel, kärlek och svart elände. Jag börjar från början...

Lördagen började med att Ravenlord dök upp hos mig och så blev det mys och gos innan vi blev upphämtade för färd till min faster med familj då yngsta kusinen fyller nio (och kan man ju inte kallas lillkusin längre). Vi bjöds på öl och god smörgåstårta som farmor lagat. Jag trodde faktiskt den var bagerigjord-så snygg var den. Efter det kaffe/te och tårta såklart. Kusin blev jätteglad för den metallicfärgade muggen jag köpte på Lagerhaus-faster sade att hon tror hon kände sig lite stor.

Vi hann se lite av schlagern med bl.a. H.E.A.T. De har ryckt upp sig sedan jag såg dem live och jag gillade deras låt så Globen var välförtjänt.

Efter familjeträffen kröp jag och Ravenlord ner i ett bad. Hade köpt min favoritbadbomb Big Blue till oss och det var jätteskönt.

Idag hjälptes vi och pappa åt att bära ut mitt kylskåp eftersom jag får mitt nya levererat på tisdag. När det var uttaget visade det sig att det är insatt med en fals (en gammal teknik som inte används längre, jag bor i en 50-talskåk) så mina mätningar är åt skogen-det nya är 5 cm för brett. Det kändes lite som droppen som bägaren att rinna över men båda männen närvarande tröstade och stöttade att de hade gjort samma grej-så nu får mitt nya kylskåp stå i motsatt hörn tills pappa och jag slitit ut skåpet¨kyl/frysen stod . Det är som sagt tungt men jag jag försöker hämta styrka i att det otäta, isiga eländet jag hade förut är ute ur mitt liv.

3 kommentarer:

Frida M sa...

Pappor är väldigt bra att ha när saker krånglar!

Gbgmamman sa...

Dra ett djupt andetag och kom ihåg att det mesta löser sig till slut. Jag fick en diskmaskin en gång av en väninna, hade ingen plats. Funderade lite och sen gick jag lös med kofoten och tog bort en insats med lådor och gjorde plats. Allt går bara man vill. (kan tillägga att när vi flyttade så återställde jag det så som det var innan för jag hade ju sparat alla delar i garderoben.) :D Så det ska nog ordna sig ska du se. Det blir nog hur fint som helst i slutändan, detta är bara ett litet hinder på vägen som du snart tar dig över!

Anonym sa...

Det är sånt här som är så skönt med hyreslägenheter, bara att ringa o ett par timmar senare kommer gubbar som fixar allt :)
Jag fick ny kyl o frys förra sommaren, så nice, önskar bara att jag var bättre på att frosta av den hmm...