Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, oktober 09, 2008

Ett hårdrockshjärtas svåra val

AC/DC eller Judas Priest, Megadeth och Testament? Det är frågan. Båda kommer i februari och faller inom ramen för mitt projekt att se de gamla kanonerna innan de trillar av pin.
Fy farao för att vara född i tvillingarnas tecken i dessa lägen

8 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

jag kan inte ge några råd...

Anonym sa...

Varför måste du välja? :) Önska dig en av biljetterna i julklapp el nåt.
Jag skulle valt Priest o co..

Grattis till nya killen förresten :)

Morrica sa...

Jo, visst, AC/DC är fantastiska, men Megadeth är ju Megadeth! För mig är valet givet, det är ju min husgud för höge farao, men jag kan föreställa mig att det är värrare för den som gillar alla fyra lika mycket.

Julklappsförslaget var inte dumt

Prettomorsan sa...

AC/DC alla gånger! :D

SixesAndSevens sa...

TESTAMENT!!!! hur bra som helst live. Priest suger nu för tiden, acdc är urtråkiga, megadeth ännu tråkigare. Så, nu vet du.

Anonym sa...

Jag skulle nog köra på Judas och Megadeth. Men jag är nog partisk för jag målade just en tavla av Dave Mustaine... och såleldes bloggade jag om dem/och lyssnade lite på gamla goingar. =)

Anonym sa...

ac/dc lätt! =D ingen aning över huvud taget hur de är live, men det är party- och måbra-musik för mig i alla fall! =) verkar vara fifty/fifty i bloggen vad jag kan se än så länge, hihi

Det Mörka Hotet sa...

AC/DC - absolut!