Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, augusti 11, 2008

Jag lever

Jag har inte försvunnit från jordens yta-det har bara varit så att livet lockat mer än bloggosfären. Sitter nu här med en spinnande Lucifer i knät. Han har varit busigare än vanligt senaste dagarna så det är skönt att honom i knät.
Har gjort två saker jag är nöjd med idag-skrivit klart CV:t och istället för att gå till pizzerian och beställa vegetarisk pasta gick jag till ICA och köpte nyttig mat istället. Dessutom har en vän till mig inte bara granskat min CV så det blev 25 ggr snyggare-han ska konvertera det också. Vilka vänner man har:D

Eftersom jag är utvilad så blir det lugn måndags-metal. Nightwish-"The Islander" Tycker inte att videon gör låten rättvisa. Dock är det en av Nightwish vackraste sånger så slut ögonen och njut

5 kommentarer:

Wånkan sa...

CV? Ska det sökas jobb ? Låter som du hade en lyckad gbg-resa. Som sagt mäktigt att kliva in på Ullevi!

Gbgmamman sa...

Underbar låt! Tack för gratulationerna. Vad blir det för jobb då? Vänner ska man vara lycklig över att ha!

Morrica sa...

För en som ännu inte lyckats upptäcka Anettes storhet är det skönt med låtar där Marko får ta hand om den huvudsakliga sånginsatsen =)

Den är fin, det håller jag med dig om.

Anonym sa...

svar: Tack ang kisse! Coola namn du har på dina katter :)
o japp att stå på scen med Maiden var fantastiskt!!
kul att se en annan hårdrocksblogg!

Anonym sa...

Tack för översättningen av låten. Det stämmer in att jag har mycket att kämpa för i mitt liv och det är det värt, precis som i texten.