Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, augusti 31, 2008

Inkbash

Igår var det så dags för besök på Inkbash. Jag passade dessutom på att ha säsongspremiär för min älskade skinnrock:) Mötte upp mitt sällskap, mkt passade var min hammarhaj-tatuerings moder med (alltså tjejen som ritade de. Hon och mitt andra sällskap hade aldrig träffats förut men de gick bra ihop. Är inte förvånad, de är toppenmänniskor båda två. Själva mässan var som den brukar vara-massor av folk och kul grejer att titta på. Enda smolket är att det är nästan för mycket människor. Hade en plan att tala med en nätbekant som är tatuerare men han hade fullt upp och det så fullt med människor att jag får ta det senare. Min väninna och tatueringsmoder fick iaf igenom sitt ärende och jag håller tummarna för att hennes tatuering kan bli genomförd (hon fick en återbudstid). jag gick inte så långt men fick massor av inspiration, både till den tatuering jag planerar och framtida. Idén att gå tillbaka till den japanska stilen föddes-min första tatuering är en japansk koi. Såg en hel del snygga grejer bl.a. Miami Ink-tshirts och bälten men hittade inget som var så snyggt att jag hittar användning för det i min garderob. Har verkligen blivit kräsen på sistone och det bästa sättet att få mig att inte shoppa är att ge mig pengar:)

Efter den njutbara mässan så letade vi reda på en indisk restaurang och sen skildes våra vägar. En skön dag fylld av inspiration. För mig och min tatueringsmoder har Inkbash snudd på blivit en tradition. Nästa år ska ajg nog försöka vara där när det öppnar.

1 kommentar:

Anonym sa...

svar: jajamen det är bara kända band som Maiden, Mötley, Yngwie, Saxon mfl :)