Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, augusti 24, 2008

Elvish medicine

Var seg imorse av diverse skäl. Gav mig dock som planerat iväg till min alv-influerade väninna som inledde med att bjuda på chili sin carne och visa sin mycket söta lilla lilla arbetsdator. Som den hedersalv hon är beslöt hon att kurera min trötthet och fråga därför om jag ville ha te. Efter en mugg av den ädla drycken vakande jag till och vi tog en tur i det lokala köpcentrumet. Hjälpte till att handla och båda imponerades och gladdes vi åt det ökande sortimentet av ekologiska produkter. Vi var också inne på Panduro där min metal-Ernst vaknade till igen eftersom en lampslärm hemma hos mig ska dekoreras.

Väl hemma var vi ganska hungriga så vi svängde ihop en mumsig vegetarisk pastasås och tillhörande spaghetti. Vi var sugna på ngt mumsigt så vi svängde ihop en kladdkaka (den märktiga varianten med mycket kakao och hackad mörk choklad) och delade den systerligt. Därefter fortgick kvällen med sköna diskussioner om bl.a. alvisk genetik och planer på att ställa upp i Idol framförandes "The moon song", så dålig att den är rolig. Den här dagen är precis vad jag behövde.

Nu är min semester slut men det känns inte så illa. På ett sätt är det skönt att få vardag igen och komma igång. Har dessutom mycket skoj att se fram emot

1 kommentar:

Gbgmamman sa...

Låter som du haft en underbar dag! Härligt. Lät gott med kladdkakan! :D