Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, februari 15, 2014

Min nya vana-Februari 2014 halvtidscheck

Halvvägs genom februari. Hur har det gått med vanan att packa väskan och vara förberedd innan jobbet? Jo, det går ganska bra. Kommer ihåg det jag ska ha med mig. Veckorna som har gått har inte varit så kul, med trötthet, gråväder och dessutom varit lite vissen och dessutom, ingen har klagat men jag säger det själv, gnällig. Så nu får det räcka.

En ny vana som har gått sådär är Veckans välmående-att varje vecka planera in något som jag gör enbart för att det är skönt och/eller kul. Det har varit lite si och så, men kommande vecka har jag planerat in det, på den dagen då jag ser risken att vara trött och sliten är störst.

Har du infört någon ny vana i år? Hur går det i så fall?

3 kommentarer:

Gollums Cave sa...

Veckans välmående är en superbra idé! Jag har försökt att införa en stund på morgonen då jag gör kroppsscanning, för att stressa ner. Än så länge har det varit si och så med det, men det är bara att försöka igen :)

Gollums Cave sa...

Superbra idé! Själv tycker jag att det där är rätt svårt. Jag har duktighetsmani... Men att kolla på serier funkar bra, och gör att jag kopplar av bättre. Och kroppsscanning, när jag väl kommer ihåg att göra det.

CrimsonAnna sa...

@Gollums Cave-Vad är kroppsscanning för något? Det låter intressant. Jag har lite dåligt kroppsligt självförtroende, så en sak jag har börjat göra är att smörja in mig lite mer medvetet.