Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, oktober 29, 2012

Sugar Skulls:)

Dn hade ett reportage om en mexikansk familj som firar "Dia de muertos", dvs. de dödas dag, i Sverige. Det skrevs bl.a. om s.k. sockerdöskallar, dvs. skallarna dekorerade med blommor och hjärtan. Jag tycker att de är så fina. Har i nuläget ett par örhängen från Sourpuss med sockerskallar. Blå just för kontrasten mellan den söta ljusblå färgen och den tuffa skallen.


Om jag skulle ha en symbol för mig själv som bloggare så passar sockerskallen bra. Jag gillar ju färger och en del andra otraditionella grejer för att vara en klassisk hårdrocksbloggare, men när det blir shabby chic, rosa cupcakes och för mycket puttinutt i bloggar så tackar jag för mig. 


*bild från berserk.com.au

8 kommentarer:

Linn sa...

Coola! Och lite söta på sitt sätt (dock inte på cupcakes-sättet :-)).

CrimsonAnna sa...

@Linn-Jo precis. Köpte dem som kul accessoarer till en sommarklänning (sedan blev ju sommaren som den blev).

Queen of Kammebornia sa...

Haha, vad fint! Jag gillar ju både och liksom. Kram!

CrimsonAnna sa...

@Queen-jag också:) Det finns ju någon lustig bild av hårdrockare att vi är sura och hårda och bara gillar svart (nåja, sistnämna har jag faktiskt träffat) ;)

fru vargavinter sa...

själv gillar jag den hårda skallen bäst. tuff, cool och stilren. inga krumelurer och inga färger. men av någon anledning har ett märkligt fenomen de senaste åren börjat smyga sig in i min vardag... fenomenet rosa! tre små troll klättrar gladeligen runt i allt: rosa, blått, svart och grönt. men JAG? nä, inte riktigt än, men ibland tycker jag att det kan vara lite fint... har en chockrosa flufftröja inpetad i min annars kolsvarta garderob. den myser jag omkring med när ingen är hemma, haha!

CrimsonAnna sa...

@Vargavinrer-Inget fel i rosa. Låter ju coolt med Vargmamman i svart och tre färgglada små troll runt omkring:)

Viola Vamp sa...

Supersnygga!

CrimsonAnna sa...

@Viola-tack så mycket:) De fanns i fyra olika färger:)