Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, augusti 22, 2012

Yoga-återkomsten eller öppet brev till min kropp

Hej kroppen!

Jag hoppas att du är lika nöjd som jag över vår insats på yogan idag. Det är inte alltid så enkelt att ge sig in i, eller tillbaka till, en ny träningsform, men vi jobbade på bra tillsammans och samarbetade. Det kändes som att du sade "Det här är vad jag verkligen vill ha. ge mig mer". Lugnet som strålade från dig gör att resten av veckan kommer att kännas mycket lättare att ta itu med. Jag vet inte hur du känner det, men för mig så känns det som att vi kommer att jobba bra ihop i höst. Vi gillar ju varandra egentligen, även när du ger mig träningsvärk och jag skäller på dig i provrummet.
Hälsningar,
CrimsonAnna

P.S. Jag passar på att påminna dig om hälsomålen som startar den 1:a september och gäller månaden ut.

  • Bara äta sötsaker/onyttiga grejer en gång i veckan
  • Träna minst 2 gånger i veckan.

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Åh, nu blev jag inspirerad att sätta upp mål för min hälsa - tack! Och yoga är så skönt, det gillar min kropp också :)

CrimsonAnna sa...

@Queen-jag kan inte förstå att jag lät yogan gå. Jag kände ju i kroppen att det var ett tag sedan jag tränade det sist, men det gjorde inte ont. Efteråt kände jag att det gjorde gott i kroppen. Just för smidigheten. Gillar också att yogan där jag bor utförs i skenet av stearinljus.

Frida M sa...

Tack, nu känner jag mig peppad att gå in och boka in första yoga-passet efter sommaren!

CrimsonAnna sa...

@Vegomamman-Just do it:)