Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 20, 2010

Svartkantad partyhelg

Helgen har bjudit på fullt ös men också på sorg i och med att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Nu har vi fyra år på oss att argumentera häcken av dem. Det är allt jag tänker säga om den saken.

På fredagen så var det dags för säsongens sista utomhuskonsert-Europe på Gröna Lund. Jag mötte upp Alvfursteparet utanför Nordiska Muséet och vi promenerade därifrån. Hade åkt nya spårvagnen men den var knökfull så det var skönt att gå. På Gröna Lund var det nästan för mycket folk för bitvis kom man ingenstans-och det är obehagligt. Jag skulle dessutom guida Sober rätt som skulle möta upp oss. Men som genom rent flyt hamnade vi precis där han kom vandrande. Jag är lite besviken på Europe. De var fantastiska på Hovet men den känslan saknades här. Jag tror det beror på en kombination av att setlisten var oorganiserad, samt att publiken inte riktigt tände till. Spelningen kändes splittrad, som om de inte visste om de skulle vända sig till de inbitna fansen eller publiken i gemn-och mellansnacket var en katastrof. Bäst var Ian Hauglands trumsolo till overtyren till Wilhelm Tell. Betyget blir 3 nitar av 5.

Jag och Sober hade tänkt ta oss till Sjätte tunnan eller Rocks men en slitig vecka krävde sin tribut och han säckade ihop. Jag såg redan när han kom till konsertern att han var sliten så no hard feelings där.

På lördagen utnyttjade jag min ledighet åt att gå och träna flow. Det var ganska skön träning-lagom på lördagförmiddagen. Hade tänkt spendera kvällen hemma men Do Glatem hörde av sig och ville ha med mig på karaoke-och jag är glad att han drog med mig. Nystan var där också. Det var så roligt och jag hann riva av flera låtar bl.a. "Enter Sandman", "I hate myself for loving you" och jag och Do Glatem gjorde duetten "Dead Ringer for love" (komplett med att Do Glatem lyfte mig på slutet)och det är med ett citat från den jag vill hylla alla mina fantastiska vänner

"Rock n roll and brew-they don't mean a thing when I compare them next to you"

2 kommentarer:

Wånkan sa...

Ja valets utgång blidde inte optimalt, nu återstår att se hur det blir.

Det har blitt en hel del konserter för dig i år, skoj!

Jag får nu hålla mig tills det är dags för sabatonkryssen i december, det är det enda som är inplanerat denna höst.

Maiden sa...

Måste bara tala om, men du vet säkert redan... Maiden spelar på Ullevi i sommar!! Biljetterna släpps den 30:e september! Gissa vem som kommer sitta bänkad vid datorn å boka så snabbt det bara går!? Nu har man ngt att se fram emot igen! Å den här gången tänker jag varken vara gravid eller sitta i rullstol, ha ha ha!