Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, april 26, 2009

Sommar-pyssel

Jag har uppenbarligen väckt nyfikenhet med min "cliffhanger" i senaste inlägget men jag ville inte säga något innan det var klart. Nu är det officiellt: jag och min vapensyster kommer åka till Rockstad Falun och fira Sabatons 10-årsjubileum. Kommer bli grymt! Lever fortfarande på minnena från Hammerfalls jubileumskryssning 2007 och inte minst konserten för en knapp månad sedan-hittade ett klipp därifrån nedanI fredags drog jag och Ravenlord till en annan del av kommunen för att fira min Vapensyster som fyllde år. Vi var 6 st inklusive värdinnan, varav en tjej tyvärr utmärkte sig genom att bli för berusad, och i hennes fall gav alkoholen effekten att hon blev dryg och total egocentrisk-trodde faktiskt värdinnan skulle ge henne en utskällning efter noter eftersom hon var mycket otrevlig. Vi hade tänkt åka till Anchor allihop men det var sådan kö och Ravenlord krasslig så vi åkte hem. Var tyvärr tvungen att jobba dubbelpass på lördagen men det var ändå skönt att ha honom bredvid sig på natten.

Idag har jag rustat mig för kommande sommar och det fina vädret genom att investera i ett par nya clip-on och solskyddscreme. Dyrt men nödvändigt. Provade så kallade fit-over där man sätter solbrillor över glasögonen men såg ut som en insekt så så roligt ska vi inte ha. Märkligt att man känner sig så cool i solbrillor-även om det är de omöjlig förklarade clip-on.

3 kommentarer:

Heyli sa...

rockstad falun, det lät intressant ju!! vill också se sabaton, och sonic syndicate vore inte helt fel heller :)

Gbgmamman sa...

Det låter som att du kommer att ha det riktigt kul! :D

Sofia [Make-Up Your Mind] sa...

Jag ska också på Rockstad Falun, längtar ihjäl mig redan :) Du vet väl att de ska spela in till sin live-dvd där? Tror det kommer bli en sjukt bra spelning :)