Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 05, 2009

Monday monday

Det är kallt ute men kom på igår, i den klartänkthet som bara kan uppkomma sen kväll eller en tidig morgon på en kudde, "jag har ju en dunjacka" så marsch ner i förrådet och där låg min gamle vän. Ovant att ha annan färg på jackan än svart (den är mörkgrön) men jag fryser inte. Det är så vackert med vinter, speciellt vinternätter med sammetssvart himmel och månen.

Har hittat en underbar blogg-Vegofamiljen Skrivet av och om en familj där alla är vegetarianer. Klart att jag som vego har funderat på hur det ska fundera med eventuell framtida familj så det är så härligt att läsa en blogg där någon gör det och det funkar. Blev dessutom hungrig av alla smaskiga recept.

Har inte varit riktigt så energifylld som jag ville vara men tänker inte jaga upp mig för det. Det kommer nya dagar, nya chanser.

Känner för lite lugn musik idag så det blir Hammerfall-"Always will be"


7 kommentarer:

Anonym sa...

Kallt här också.

(själv skulle jag aldrig utsätta växande barn för vegetarisk kost, alla B-vitaminer och viktiga enzymer, man måste vara väldigt kunnig.
Jag förstår mej inte på hemsidans recept: margarin, strösocker, ströbröd... Jag har varit vegetarian, men valde alltid nyttiga alternativ).

Anonym sa...

Älskar den låten man haha vilken töntig video :)

Vegetarisk kost till barn, nja jag är tveksam också. Då ska man vara extremt kunnig i matlagning. Sedan tycker jag att det isf är något barnen ska få välja själva senare i livet om de vill..

Dennis Alexis Hellström sa...

Haha tack så mycket! ;) Kram

Dennis Alexis Hellström sa...

Svar: Hehe ja, jag minns att jag hatade 90-talsmodet förr, 80-talet har ju alltid varit mer min stil. Men nu har jag börja gilla 90-talsmodet också av någon anledning. Kanske är det för att man har fått distans till 90-talet nu. ;)

Frida M sa...

Det är spännande att vegetarisk kost till barn alltid skapar så starka reaktioner. Men till köttätande barn får man ge vilken skräpmat som helst utan att någon bryr sig.
Att ge barnen en välbalanserad vegetarisk kost är att investera i deras framtid och hälsa.

Frida, vegofamiljen

Wånkan sa...

Det var länge sedan vi hade denna ihållande kyla i sthlm.... jag gillar det!

Gbgmamman sa...

Här blir det vegetariska biffar till middag idag. Dottern har efterfrågat mkt mer vegetarisk mat, så det är väl dags att testa lite. :D