Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, augusti 18, 2012

Lördags-inspiration-min tidsdroppe


Jag fick ett bra tips på bloggen Lyckoland om att göra ett prioritetshjul att ha i åtanke när du planerar din vecka. Det görs i två enkla steg som du kan se här och här.

Idag har jag äntligen fått upp det på väggen. Jag ville inte kopiera det rakt av så jag gjorde en droppe-efter en kommentar i "Eat, Pray, love"  om att alla vet att en droppe uppgår i oceanen när den faller i sistnämnda, men få vet att oceanen uppgår i droppen. Jag har också alltid haft vatten som favoritelement (trots att jag inte är en god simmare).

Nåväl, i mitt på de vita fälten finns de tre viktiga kärnområdena i mitt liv. Det kan vara svårt att se på fotot men det står "Positiv energi", "hälsa" och "vänner och fränder". Jag tycker om det sistnämnda uttrycket.

Det fina i kråksången är ju att många av sakerna smälter ju in i varandra (också en tanke i mitt vatten-tema). Att välja det ekologiska/rättvisemärkta alternativet stöder både engagemang och mat, träna med en kompis till bra musik blir njutning, socialt och träna samtidigt osv.

Så blev den alltså-min tidsdroppe i livets flod.

Måste förövrigt visa den underbart snygga inredningen som Rajee Sood med en svart fondvägg-fräscht och läckert. Liknar den stilen som jag vill ha i mitt sovrum.

2 kommentarer:

Linn sa...

Vad kul att se! Och vad snyggt det blev med en droppe. Inte bara snyggt förresten, fin symbolik också.

Jag tyckte mig också se att det positiva liksom gick hand i hand och gynnade varandra.

CrimsonAnna sa...

Jo-och har tänkt på att det blir okej att prioritera olika delar. Denna vecka hoppas och tror jag blir hemmet och träna som blir prio 1.