Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, februari 08, 2010

Vuxenpoäng, lyxproblem och fyrbent sorg

Har haft en dag då jag har dragit på mig många vuxenpoäng men jag bär dem med lätthet för jag gjorde det för att hjälpa mormor. Stenar föll från båda våra bröst när detta var klart. Skyndade hem, sörplade i mig tomatsoppa och bestämde en tid då jag ska hämta en transportbur jag köpt på Tradera. Lösa trådar som hänger i luften dränerar energi för så det är skönt att någon slags ordning. Kopplade av efter yogan med en kopp grönt te.

Har lyssnat mycket på "Northern kings"-skivorna jag köpt och lagt in dem och Sonata Arcticas nya i min mp3. Lyxproblemet är att min mp3 nu är så full att inte ens "Flight of Icarus" går in (jag har testat). Så nu får jag begrunda vilka låtar jag vill ha kvar och vilka som jag kan tänka mig att bara lyssna på hemma. Hur gör ni när mp3:n måste rensas?

Dagens måndagsmetal är dels tillägnat familjerna till de skjutna FN-soldaterna i Afghanistan och till mina vänner vars ljuvliga 16-åriga perserdam numera äter lyxmat i katthimlen. "Purple heart" med Sabaton

1 kommentar:

Annelie sa...

Ååh, min absoluta favoritlåt med sabaton!!! Passar mycket bra med tanke på de döda soldaterna i Afghanistan!!