Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, februari 05, 2010

Fredagsmys

Har tagit en liten paus i arbetet med att fixa till min lägenhet. Gårdagens jobbdag var tuff men jag överlevde. Det kräva mycket "metal-attityd" för att kunna jobba med en kollega som andas ut negativ energi som vi andra andas ut koldioxid och vet alltings pris och intets värde (så egentligen är det ju henne det är synd om och inte mig). Idag är det dock ledig. Ravenlord kommer över och jag ska svänga ihop en tacopaj. Håller på att göra fint här hemma-byta ut färger så det passar med den nuvarande sinnesstämningen. Helt tipptopp blir det inte idag men det kommer en bit på väg.

I och med att jag inte har någon bok att läsa nu så har jag börjat läsa alla tidningar jag inte hunnit/tagit mig tid att läsa under vintern. Och självklart boken jag vann som jag nämnde i förra inlägget. På Ztizzes begäran så kommer det en recension när jag är klar(har dock bara hunnit till Bruce Dickinsson ännu).

Det har varit en vecka när det för en gångs skull kommit trevlig post. Igår trillade 3 av skivorna jag bestämt ner i psoten. Båda Northern Kings och Sonata Arcticas senaste. Nu saknas bara Rickard Söderberg- "Castrato arias: uncut edition"

Inser att detta inlägg blir nästan irriterande positivt men kan man känna annat när det är vinter-men med en liten liten smak av vår i luften. Brukar inte ge så mycket nyårslöften men såhär i nystartstid så känns det som att jag börjat göra saker som ger mig energi och ge lusten och glädjen lite mer plats.

Det är inte slut på veckan (jobbar hela helgen) men dags för fredagsmys är det.

1 kommentar:

Wånkan sa...

Ja visst ser rockstad Falun lovande ut! Men visst var ni där i fjol? Hur var det då?