Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, januari 26, 2008

Weak yet not unblessed

Jag har inte gått in i väggen, men jag skrapade näsan i den. Har blivit sjukskriven i 2 veckor pga utmattning. Det blev ett alldeles för hårt tempo. Jag ser det nu och jag kan också se vad jag borde ha gjort för att förhindra det. Mitt mål under kommande veckor är att säga nej och lära mig att våga sätta mig själv först. En del kommer säkert uppleva det som att jag blivit en ego-centrisk bitch men hellre det än att må som jag gjort den senaste veckorna. Idag var första dagen och har känt mig både tom, tillfreds och retlig. Inser att mitt pansar av stress och högt tempo håller på att brytas ner. Just är det vissa människor som får komma nära mig, andra måste jag hålla på avstånd.

Jag är tacksam mitt i allt detta, för att min läkare förstår och stöttar mig och för att de flesta av mina polare och vänner, så väl på nätet som de som finns runt mig fysiskt, har peppat och stöttat mig. Kram på er alla!

Som så ofta är det Tuomas Holopainen som bidragit med rubriken. ("Bless the child, Century child, 2002)

5 kommentarer:

Anonym sa...

man får vara lite egoistisk ibland och tänka mer på sej själv

Prettomorsan sa...

Uff, varva ned nu och ta hand om dig själv! Du är alltid viktigast.

Anonym sa...

* tass tass in, snygg blogg! :) *

Anonym sa...

hur går det nu att vara hemma då? lyckats ta det lugnt något?

Wånkan sa...

Var rädd om dig! Se nu till att vila ut och var nu ego å tänk på dig själv. jobb är inte allt!