Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, januari 31, 2008

Lysande idé!

Ni kanske vill print-screena detta för jag hyllar så sällan expressen men idag fick jag en strålande idé därifrån. I deras inredningsbilaga visade de säsongens tapeter. Jag är sge på svartvitt och kollade därför den sektionen och där dök uppenbarelsen upp. Klä in en lampa i tapet.

Jag har ju funderat på att köpa en svart medaljongmönstrad lampa men nu kommer jag på att jag faktiskt har ett gammalt skrälle från Ikea. Jag älskar dessutom alla coola tapeter som finns men föredrar målade väggar. Tack för det tipset Expressen. Där sparade jag ett par hundralappar.

Om någon av er kreativa läsare gjort detta tar jag emot alla tips ni vill ge.

5 kommentarer:

Wånkan sa...

Har du kommit ngn vart i detta projekt ?

Anonym sa...

Jag vill se om du gör nåt av detta sen!!! Cool ide helt klart! =)
Ja, visst är det vackert när spindlar ömsar... =) Otroligt faschinerande...

KRAM på dig vännen

Anonym sa...

Jag HATAR de nya fälten för att skriva kommentarer på en del bloggar... får ju ALDRIG till det om man inte själv har en bloggjävel med adress... *muttrar* VIll hur lätt som helst skriva MITT NAMN och MIN hemsida... men näe... fattar inte hur man gör...


jaha... nu hittade jag nog... kanske?

Hannele på Hisingen sa...

och jag såg nyligen tapet med tomma ramar, fräckt

Anonym sa...

Vilken kul ide det du tänkte med köksluckorna. Smart måste jag säga. Lägger du upp bilder sedan när du blir klar? hade vart kul att se hur det blev.
/sandra