Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, februari 09, 2014

De kommer aldrig att skriva kärlekssånger om oss

Idag firar jag och min älskade Goron 1 år som par. Nu antar jag att en och annan satte kaffet i halsen över rubriken men allt är bra mellan oss. Det är bara det att det skrivs inga kärlekssånger om två nördar som har sin första dejt på tekniska museets utställning om TV-spelskonst. Överhuvudtaget har det varit vår grej hela det här året. Vi har gjort det vi gillar inte vad som anses romantiskt. 

Svårt att beskriva den här relationen, vi ger varandra energi helt enkelt. Så skönt att slippa kriga och knega ensam som jag har gjort i flera år. Enligt Goron fick vi en present från SVT idag (vi gav inte varandra något, utan nöjde med att gå ut och äta igår). När vi satt och myste soffan visade de konserten "Videogames Live" med full symfoniorkester. Båda två njöt vi i förra drag =) Jag kunde inte hålla mig utan gav Melodifestivalen en känga på Facebook.

2 kommentarer:

Gollums Cave sa...

Glädjen er, freaks,
robotar och geeks.
Ty Goron och Anna,
är här för att stanna.
Hylla dessa nördar två!

Välkommen, robot,
alv, orch och hubot,
långskepp och tefat
metalfan och spelmagnat!
Hylla dessa nördar två!

CrimsonAnna sa...

@Gollums Cave-De skriver inga kärlekssånger om oss men nu har vi fått en dikt. Vi gillade den båda två och tackar från djupet av hårdrockshjärta och nördsjäl =)