Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, februari 06, 2014

Trött i bloggtorkan

har varit trött som en sarkofag under de senaste veckorna, och det är därför ni inte har hört så mycket i bloggen. Har jobbat och tränat lite. Har känt mig lite hopplös, ingen regelrätt depression, bara känslan av att världen är tung på mina axlar just nu.

För några dagar sedan kom insikten till mig vad jag tror att det är. Jag känner mig som en blomrabatt som är täckt av vissna fjolårslöv. Jag behöver helt enkelt kratta bort det gamla så att det som finns under kan få blomma. Hoppas att jag blir av med det, just nu känner jag mig trött, sliten och missnöjd med det mesta.

Hoppas och tror dock att helgen, med 1-årsfirande med Goron, kommer att ha en positiv effekt på mig. För att hjälpa mig med läkandet så ska jag låta min favorithjälte Link, sjunga "Song of healing" för mig.


2 kommentarer:

Gollums Cave sa...

Ökenperioder är alltid trist. Jag har en själv just nu, så jag förstår. Hoppas du och Goron får nörda en massa så att du får upp orken igen.

CrimsonAnna sa...

@Gollums Cave-Tack för sympatin =) Goron tar hand om mig mycket väl =) Du och jag får väl, hårdrockare emellan, peppa varandra.