Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, november 21, 2012

Joacim Cans och Kee Marcello gör musikal

Nej, jag har inte tjuvsmuttat på glöggen. Nämnda herrar ska göra "Rock of ages" på Chinateatern i Stockholm. Jag är lite förvånad, men jag tror att det kan bli ganska kul. Nu vet jag ju inte om det kommer att bli en svensk version där de petar in svenska låtar, eller om det blir originalversionen. Men, ärligt talat, jag tycker faktiskt detta är coolare än Melodifestivalen, detta har ju verkligen med musik att göra (Sorry Christer Björkman, men i mina ögon är Melodifestivalen ren tv-underhållning idag). Dessutom gillar jag att de tar in riktiga rockers. Klicka dessutom på länken och lyssna på vad Joacim säger om likheten mellan musikal och hårdrock.

Till alla er muttrande rockers som tycker att "Så här får inte hårdrockare bete sig" så säger jag att får är snälla djur på Gotland som säger bä. Vi vet ju att hårdrockare är världens bästa musiker. Det är bara bra att resten av världen får se det.

2 kommentarer:

Spader Ess sa...

Det enda jag har att invända är om dom använder sig av samma musik som man gjorde i filmen. För den var under all kritik (manuset var väl ingen höjdare heller)om man skall försöka skildra en klubb på LA Strip under sena 80-talet. Aningen för mycket "radiorock" enligt min mening.

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess-jag har faktiskt inte sett filmen. Får kolla soundtracket på Spotify. Det är väl ett av problemen med att skildra hårdrock på film (speciellt pre 90-tal) för att andra in de invigda ska bli intresserade så måste man köra de mer mainstream låtarna. Lite synd-jag hävdar med en dåres envishet att det är många som skulle gilla hårdrock om de bara utsattes för det.