Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, november 20, 2012

Jag har vissnat...

...kombinationen, pms, november, inga pengar och dessutom det tunga i behöva se en nära anhörigs åldrande på nära håll kräver sin tribut. Dock är det ingen depression, eftersom det finns saker som känns roliga. Den totala hopplösheten har den goda smaken att hålla sitt fula tryne borta.

Jag ser dock the silver lining. Lönen är inte långt borta, pmsen har ett slut och jag jobbar på att återta november. Lösningen just nu heter vänner (som stöttar mig) och träning. Jag rensar också bort tv-program och bloggar som inte gör gott för själen.

Hur gör ni för att orka när saker är jobbiga?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Har jag tur så går jag och hör Rickard sjunga. Det har alltid effekt. Annars svär jag ve och förbannelse, det lättar en aning. Och så musik, förstås:

http://www.youtube.com/watch?v=37ECJWbHjoQ

Månstråle sa...

Tycker du verkar ha ett toppenrecept för att komma upp på spåret igen :) Vänner och bortsortering av själsdödande saker gör verkligen susen.
Hang in there ;)
Kram!

CrimsonAnna sa...

@Curiousheathen-Svära ve och förbannelse är underskattat, jag har lärt mig en engelsk ramsa som jag inte ska skriva här. Höra Rickard sjunga är inte fel:)

@Månstråle-nej, det har känts ett tag att den blogg jag slutade följa och jag vibrerade på alltför olika frekvenser. Tack för lyckönskningen.

Spader Ess sa...

Jag vänder mig in till familjen, där kan jag hämta styrka. Däremot om jag är stressad bortom vett och sans (händer inte så ofta) då tenderar jag till att tokdyka ner i något dataspel som får mig att koppla bort allt annat för en stund.

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess-härligt att höra att du hämtar styrka i familjen:) Jag hämtar också min styrka där delvis. Dataspel är inte fel heller.

Metallbibliotekarien sa...

Sätter på NASUMs "Shift". Choklad på det så blir i alla fall jag något lugnare under ytan :)

CrimsonAnna sa...

@Metalbibliotekarien-metal och choklad-balsam för själen :) Jag ska testa det-fast jag föredrar lite mjukare tongångar än du.