Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, oktober 14, 2012

Vikingafest

Igår var guldkanten på min budgetmånad oktober. Då bytte jag vardagsknoget och gick till Aifurs krog för att fira mina vänners band Medvind, som höll releasefest. En härlig blandning av gamla vänner och nytt folk. Bordsbokningen hade nämligen ordnats genom att diverse människor, som ville äta men inte hittat ett eget sällskap, kom till mig och frågade om de fick hänga på. Summa summarum blev vi sju personer runt bordet.

Maten var god, enkel men god. Lika mycket som maten och det goda mjödet satt jag dock och insöp atmosfären och den vackra inredningen på Aifur. Det är hantverk, det är vikingatid och jag sörplar i mig inspiration som en utsvulten vampyr ;)

Hela kvällen var varm och trevlig. Jag kanske dock inte var den mest uppmärksamma eftersom jag hade min dejt med mig som sällskap. Ska jag tro mina vänner, kvällens "vittnen", är jag på väg att lämna singellivet ;)

I denna bloggpost har ni dessutom förklaringen till att jag inte förkovrade mig i Kunskapskanalens hårdrocksnatt=)

6 kommentarer:

Månstråle sa...

Låter som en helt underbar kväll...:)
Och grattis till att snart inte vara singel...;)
Kram!

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-nu är ju inget riktigt i hamn heller,men kommentaren kom från livskloka vänner:) Så jag hoppas och arbetar på det.

Linn sa...

Blir alldeles varm och pirrig när jag läser det här (jo, jag är lättrörd och lättpåverkad). Det SYNS när två människor har fattat tycke för varandra, det gör det verkligen, så om man inte vågar lite på sig själv kan man lita på andra :-)

CrimsonAnna sa...

@Linn-och jag blir alldeles varm när jag läser din fina kommentar=) Tack så mycket. Som jag skrev till Månstråle här ovan, det sades av livskloka vänner. Fortsättning följer...

Queen of Kammebornia sa...

Vad underbart, glad för din skull! Kraaam!

CrimsonAnna sa...

@Queen-tack. Det är tidigt och pirrigt men det känns bra.