Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, maj 22, 2012

Sommarens kval

Katta kvack har skrivit ett inlägg som tål att upprepas, om alla oss som inte tycker att det är livet på en pinne att ha picknick eller bada VARJE DAG. Det är det som gör att jag inte känner mig hemma i sommaren, den här pressen att sola, bada och vara konstant glad. Jag är inte jätteförtjust i något av det. Framförallt är ju det härliga med sommaren att saker och ting är enkelt-du behöver inte ta på fyra lager kläder för att gå ut och du kan strö lite fetaost på blandade färska grönsaker och kalla det middag:) Min plan är att denna sommar ska bli just avspänd. Det finns tid till både filmkvällar och picknick:)

2 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Det låter väl bra med både och! Och det låter bra att du vågar känna och göra vad som är bra för dig. Ligga på stränder i nästan inga kläder har jag aldrig gillat och då tycker alla att man är konstig om man är på en strand och har tröja eller klänning på sig... varje gör som varje vill, sa min farfar, det är väl bra!

CrimsonAnna sa...

@Queen: Din farfar verkar ha varit en mycket klok man.