Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, maj 23, 2012

Morgonkaos eller varför katter är bra

När man bor i ensamt majestät så är det ju lätt att fastna i sina egna cirklar och bli lite lätt rigid. Då är det skönt att ha katter som busar runt och skapar lite kaos som får energin att röra på sig. Som imorse när de morgonystra husdemonerna jagade varandra och Ozzy rev ner en hög grejer som låg och skräpade på mitt armstöd på soffan. Jag blev så paff och trött att jag inte fick fram ett ljud utan bara satt och andades djupt.

 När jag sansat mig är det ju uppenbart. Ozzy försökte bara hjälpa mig genom lite kravallstädning;)

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Haha, kravallstädning. Katter är coola och ett hem blir mer komplett med en katt eller två. Och du bor ju faktiskt inte ensam, du har ju katterna :) Vår katt heter Sirius Black efter Harry Potters gudfar och han är också bra på kravallstädning. Ozzy...vilket bra kattnamn. Jag såg honom (Osbourne alltså) 1986 på Monsters of Rock, oj, vad gammal jag lät nu... haha, men jag gillar hans röst!

CrimsonAnna sa...

@Queen: Sirius Black-det var ett namn värdigt en katt tycker jag:) Jag såg Ozzy Osbourne på Sweden Rock 2011. Gillar också hans röst men han börjar bli gammal och slut. Den karln måste f.ö hha nio liv. Sa dock till min katt när jag kom hem att det var skönt att komma hem till min favorit-Ozzy:)

Queen of Kammebornia sa...

:) Ja, han verkar som en katt, med nio liv :)

CrimsonAnna sa...

@Queen-det kanske är därför Ozzy ligger nia på listan över vanliga kattnamn. Jag tror att det är för att det är lagom originellt och för att det innehåller Z-en underskattat snygg bokstav.