Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, januari 10, 2012

10/1 2012-det mörka inlägget-Taking out the beast for Tony2012 hinner nätt och jämnt börja så får metal-världen sitt första mörka besked (och inte på ett bra sätt heller)-Tony Iommi, legenden från Black Sabbath, har diagnostiserats med lymfom. Nu ska detta vara i tidigt stadium,då chanserna är förhållandevis goda, men det är cancer och cancer är en h*vete att gå igenom, som drabbad och som anhörig (jag har varit där). Jag skickar starka vibbar åt Tonys håll.

Vill du göra något mer än bara sända goda energier så kan du gå in på Metal for cancers sida och antingen bara donera pengar eller köpa en låt-och välja hur mycket du vill betala (från 30 kr ungefär). Varför inte slå till på låten ovan "Let's unite in rock"?  Den har gått på repeat i min mp3 sedan jag köpte den. Jag gillar att de har fått fram budskapet om att besegra cancer utan att tappa metalkänslan.

Det kommer ett inlägg till idag av ljusare karaktär-ni vet ju hur tillvaron består av yin och yang.

Inga kommentarer: