Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, januari 10, 2012

10/1 2012-det ljusa inlägget-winter is comingJag utlovade ett positivt inlägg också. De goda nyheterna är att jag för första gången sedan Eldkvarn brann och mor fick nils har kommit iväg och tränat 2 dagar i rad. I söndags yoga och igår core. Nu är jag ju fortfarande alldeles ny på mitt nya gym och allt är positivt men det känns som detta passar mig mycket bättre. Jag är nog mer en friskis&svettis-tjej. Här känns det som att min träningsmotivation-att må bra-passar in och det känns (jag kan ha fel) inte som att det förutsätts att jag har tränat länge och kan all terminologi. Fick dessutom träna till Joan Jett och det är aldrig fel:)

Vintern har kommit så jag frös igår eftersom jag inte var beredd. Idag har jag dock preparerat mig. Har också vädrat hemma för att få dra in den friska vinterluften. Trots kylan gör den ganska gott i sinnet. Är en vinterälskare så länge jag inte fryser:)

Idag skulle min morfar ha fyllt 90 år. Läge för hyllning alltså till mannen som gjorde att jag tycker att ett hem med fler än 100 skivor inte är något konstigt alls:) Som hyllning till honom och årstiden blir det Placido Domingo med Wintersturme.

Inga kommentarer: